G-YXSBJNGNEY
 

PROJEKTIT

WhatsApp Image 2020-09-18 at 14.57.59.jp

Soul Maté

Projektimme tarkoituksena oli promota Soul Maté -yritystä, ja pyrkiä lisäämään opiskelijoiden  tietoisuutta heidän tuotteistaan. Jaoimme eri kampuksilla opiskelijoille juomia, ja kerroimme samalla niiden sisällöstä, sekä keräsimme  palautteita ja mielipiteitä.

 

Uraseurantakysely

Turun ammattikorkeakoulu antoi meille toimeksiannon, jossa tehtävänä oli soittaa yli 1000 kylmäpuhelua alumneille. Tavoitteena oli muistuttaa heitä opetus- ja kulttuuriministeriön lähettämään uraseurantakyselyyn vastaamisesta. 

 
uraseuranta-2.jpgfinal.jpg

Cloetta

Jaettiin Cloetan kanssa syysterveisiksi pieni pala hymyä! Tavoitteena oli lisätä tietoisuutta siitä, että Cloetta toimii Educityn viidennessä kerroksessa. Jako onnistui hyvin ja molemmat osapuolet olivat lopputulokseen tyytyväisiä.

final, cloetta.jpg
 

Föli

Suunnittelimme ja toteutimme

Fölille opiskelijoille suunnatun asiakastyytyväisyyskyselyn.

Sen tavoitteena oli selvittää, miten opiskelijat kokevat Fölin palvelut. Projektiin sisältyi kyselyn lisäksi

sen markkinointi ja tulosten analysointi. Arvoimme myös vastaajille Fölin tuotepaketteja sekä matkakortteja. Vastauksia tuli yli
700 ja niiden pohjalta saatiin hyödyllistä tietoa. Projekti oli kokonaisuudessaan erittäin mielenkiintoinen ja
onnistunut.

FB_Twitter.png

Palaute Föliltä:
 

"Kiitos loistavasta yhteistyöstä! Oli hienoa huomata, miten innostuneita olette, sovitte hyvin Fölin porukan
kanssa tekemään töitä. Työelämä kaipaa juuri tuollaista innostuneisuutta, positiivisuutta ja oma-aloitteisuutta!"

 
 

Uudet verkkosivut vuokramökille

Toteutettiin uudet verkkosivut Kuerrinne14 vuokramökille. Tavoitteena oli uudistaa ja nykyaikaistaa heidän visuaalista ilmettä. 
 

Asiakkaan palaute:

Baxup uusi Lapin mökkimme vanhentuneet verkkosivut. Koko projekti hoitui kätevästi hänen tekemänään alusta loppuun asti. Timofei hoiti myös viestinnän ja domainin ohjaamisen uusille sivuille aiemman palveluntuottajan kanssa. Saimme entisten sivujen tilalle nykyaikaiset ja toimivat sivut, jotka toimivat myös mobiilisti ja niiden tekemisessä on huomioitu myös hakukoneoptimointi. Sivuille on ilo ohjata mökin vuokraamisesta kiinnostuneet asiakkaat.